Cambará Container House / Saymon Dall Alba Arquiteto + Mégui D…

first_img 2019 Manufacturers: AutoDesk, Adobe, CasaSerra, Giacomet, Lizt Decor, Persol, Trimble “COPY” Save this picture!© Guilherme Jordani+ 28Curated by Matheus Pereira Share Houses Lead Architect: Area:  68 m² Year Completion year of this architecture project Year:  “COPY” Architects: Mégui Dal Bó Arquiteta, Saymon Dall Alba Arquiteto Area Area of this architecture project Cambará Container House / Saymon Dall Alba Arquiteto + Mégui Dal Bó Arquiteta Photographs:  Guilherme Jordani Manufacturers Brands with products used in this architecture project ArchDaily Brazil Saymon Dall Alba ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/932791/cambara-container-house-saymon-dall-alba-arquiteto-plus-megui-dal-bo-arquiteta Clipboard CopyHouses•Cambará do Sul, Brazil Responsible Architects:Arch. Urb. Mégui Pezzi Dal BóProject Team:Arq. Urb. Saymon Rech Dall Alba, Arq. Urb. Mégui Pezzi Dal Bó, Arq. Urb. Bárbara Fernandes Dall Alba, Arch. Urb. David Thomas Simpson, Arch. Urb. Angélica Ravizzoni Veronese, Amanda Marcolin (architecture academic)City:Cambará do SulCountry:BrazilMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Guilherme JordaniRecommended ProductsWindowsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Unit-Glaze SystemWindowspanoramah!®ah!38 – FlexibilityEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAWoodAccoyaAccoya® Cladding, Siding & FacadesText description provided by the architects. The architectural project is based on the conception of an industrialized modular construction, with two monolithic volumes, each from two 20-foot containers joined in parallel, totaling 34m2 of an area in each set. Starting from the concept of a Tiny House, within the culture that mixes detachment, sustainability, less waste generation and a brake on exacerbated consumerism, the containers follow the idea of mini dwellings, where the guest has all the convenience and technology in a small space.Save this picture!© Guilherme JordaniSave this picture!Ground Floor PlanSave this picture!© Guilherme JordaniIn the conception of this project, considering the use of environmentally friendly materials, saving natural resources, shorter construction time and preserving the natural profile of the land, it was decided to use containers as the main element of the project. In addition, reducing construction resources such as water, sand, gravel, cement, brick, and iron means saving natural resources, leaving the construction site clean and not causing rubbish and material leftovers. Considerable savings were made in the cost of foundations and their impact on the terrain profile, as the lightweight metal structure made it possible to use small, insulated shoes without reinforcement and hardware.Save this picture!© Guilherme JordaniThe compact kitchen with fridge, cooktop, electric oven, coffee maker and other appliances next to the natural wood dining table with locksmith’s feet is integrated into the TV room and fireplace, containing a sofa bed, bordering the double bed. Thinking of the cold of the city, the wood-burning fireplace creates an atmosphere of warmth. In addition, air conditioning and gas heater add comfort for guests. A small luggage cabinet is next to the bathroom access, which has vats developed with old iron pots.Save this picture!© Guilherme JordaniThe premises of the project were to be a refuge where the guest enjoyed the best view of the fields, large openings in strategic places create frames in the landscape. The large glazed space opens onto the porch, a breakthrough in the structure created with the original container doors and a precast concrete deck. These spans received horizontal blinds, which work as brises when regulating the entry of natural light. Artificial lighting was developed through metal cable trays with spotlights and PAR20 led lamps, creating scenic effects and highlighting the rustic brick wallpaper and the natural wood carvings on the walls.Save this picture!© Guilherme JordaniThe roof of the containers became apparent, so above it was applied a layer of expanded polyurethane, for waterproofing and to ensure thermal and acoustic comfort. It also received a 10cm layer of concrete and finally synthetic grass, thus creating a terrace that can be accessed by a sailor ladder. The main access has an indentation and is through the original container door. Developed for use through the Airbnb app, and aware of the constant changes in places of interest and tourism, buildings can be moved quickly and without aggression to the environment where they are currently located.Save this picture!© Guilherme JordaniProject gallerySee allShow lessO6A LOT Housing / SAM architecture + QuerkraftSelected ProjectsChinese University of Hong Kong, Shenzhen Campus / Rocco Design Architects Associate…Selected Projects Share CopyAbout this officeSaymon Dall Alba ArquitetoOfficeFollowMégui Dal Bó ArquitetaOfficeFollowProductSteel#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesBrazilPublished on January 30, 2020Cite: “Cambará Container House / Saymon Dall Alba Arquiteto + Mégui Dal Bó Arquiteta” [Casa Cambará Container / Saymon Dall Alba Arquiteto + Mégui Dal Bó Arquiteta] 30 Jan 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialMetal PanelsDri-DesignMetal Panels – CopperIn architectureSikaBuilding Envelope SystemsExterior DeckingLunawoodThermowood DeckingMembranesEffisusFaçade Protection – Breather+Metal PanelsPure + FreeFormCustom Metal Cladding – Legacy Fund 1 BuildingWood Boards / HPL PanelsInvestwoodWood Fiber Partition Walls – ValchromatDoorsLinvisibileLinvisibile FILO 10 Vertical Pivot Door | BrezzaSkylightsFAKROEnergy-efficient roof window FTT ThermoToilets / BidetsBritexToilets – Accessible Centurion PanMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Cambará Container House / Saymon Dall Alba Arquiteto + Mégui Dal Bó ArquitetaSave this projectSaveCambará Container House / Saymon Dall Alba Arquiteto + Mégui Dal Bó Arquiteta ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/932791/cambara-container-house-saymon-dall-alba-arquiteto-plus-megui-dal-bo-arquiteta Clipboard Projects Photographslast_img read more

Guidance: COVID-19: guidance on shielding and protecting people defined on medical grounds as extremely vulnerable

first_imgThis guidance is for people in England who have been identified as clinically extremely vulnerable in relation to COVID-19. If you are in this group, you will previously have received a letter from the NHS or from your GP telling you that you are clinically extremely vulnerable. You may have been identified through COVID-19 Population Risk Assessment or you may have been advised to shield in the past.The guidance advises people who are clinically extremely vulnerable of the precautions that they should continue to take to protect themselves, in addition to the rules that are in place for everyone.The government issued a letter to all clinically extremely vulnerable people on 17 March 2021.Audio versionGuidance on shielding and protecting people who are clinically extremely vulnerable from COVID-19 (Audio)British Sign Language versionGuidance on shielding and protecting people who are clinically extremely vulnerable from COVID-19 (BSL)last_img read more